Редактор: e-mail: кадър: bTVВ ЕС не е възможно да се появи фалшива

...
Редактор: e-mail: кадър: bTVВ ЕС не е възможно да се появи фалшива
Коментари Харесай

Проф. Илко Гетов: В България не може да се появи фалшива ваксина от одобрените в ЕС

Редактор: 

e-mail: 

кадър: bTV

В Европейски Съюз не е допустимо да се появи подправена ваксина против COVID-19 от към този момент утвърдените, тъй като те се купуват и доставят централизирано. За страдание към този момент има случай отвън съюза, в който една страна е закупила 3000 дози сякаш от Китай, като се е оказало, че в ампулите има физиологичен разтвор, а не ваксина. Това заяви по bTV представителят на България в Европейската организация по медикаментите проф. Илко Гетов.

Хората не трябва да се подвеждат по разгласи за продажба на ваксини, каквито има към този момент в така наречен даркнет, скритата част на интеренет, това поучава експертът. Проф. Гетов разяснява, че за жалост индустриалния потенциал на фармацевтичните компании се е оказал непълен да задоволи търсенето в целия свят. Той изрази вяра, че компаниите ще се кооперират, с цел да произведат задоволително дози, с цел да се ограничи разпространяването на короновируса.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР